nav
archief 1990 - 2015
Jongeren Open Podium (JOP)

Jongeren Open Podium (JOP)

2009

In een uitverkochte zaal vindt op zaterdag 10 oktober 2009 Jongeren Open Podium plaats in CC ’t OOG. De jongeren hebben onder professionele begeleiding hard gerepeteerd en het resultaat mag er dan ook wezen. Na elke voorstelling is de zaal met publiek een zee van wapperende handen.

Info

In een uitverkochte zaal vindt op zaterdag 10 oktober 2009 JOP plaats in CC ’t OOG.
De jongeren hebben onder professionele begeleiding hard gerepeteerd en het resultaat mag er dan ook wezen. De avond is gevuld met een schitterend en gevarieerd programma. Er zijn zes voorstellingen te zien. 
De avond begint met Anne in een kleurrijk Surinaams kostuum die verteldt over Suriname. Daarna Arend met een voorstelling, beeldend en zonder tekst over een vrouw als vogel en een man die de deur niet uit durft.
Nobody’s perfect verovert de planken met een humoristische catwalk en beweging. Regillio vertelt over Suriname. In vloeiende bewegingen laat hij een dans met gebaren zien. Yin Yang laat dans en  gebarenpoëzie zien met als onderwerp de zomer en winter. Als laatste VZN, met één persoon in een badkuip en de ander balancerend op vier stoelen. 
Mooie beelden als gedachten geprojecteerd op de achtergrond. 
Na elke voorstelling is de zaal met publiek een zee van wapperende handen.

Multimedia

Album - Jongeren Open PodiumDownloads