nav
archief 1990 - 2015
Liefde voor het leven

Liefde voor het leven

2011

Negen vrouwelijke cursisten geven een presentatie met dans, beweging en tekst; een eerbetoon aan de liefde voor het leven.

Info

LIEFDE VOOR HET LEVEN
presentatie van de Cursus Moderne Dans

Op 14 mei 2011 geeft Handtheater voor het eerst een presentatie in de zaal van het Doven Ontmoetings Centrum in Amsterdam. De zaal is opgetuigd met een deel van de inventaris uit het theater aan de De Wittenkade in Amsterdam dat Handtheater helaas heeft moeten verlaten. Gelukkig hebben de tribune met rode theaterstoelen, de theaterlampen, de balletvloer en andere spullen een uitstekende bestemming gevonden.

John van Gelder opent de presentatie en vertelt over de nieuwe plannen van Handtheater.

Dansdocente Maxi Hill geeft antwoord op vragen als: Wat is moderne dans? Hoe leer je mensen hun natuurlijke beweging ontdekken? Hoe verwerk je gebaren in een choreografie? Haar verhaal wotdt ondersteund door een videoprojectie van dansfragmenten uit eerdere voorstellingen van Handtheater.

Negen vrouwelijke cursisten geven tenslotte een presentatie met dans, beweging en tekst, een eerbetoon aan de liefde voor het leven.

Medewerkers

performers Felice van Luijk, Perwin Schol, Alma Gerritsen, Oda Harleman, Jos Strooper, Welmoed de Bruin, Winnie de Beer, Marti van Aalten dansdocente Maxi Hill begeleiding Mieke Julien en John van Gelder

Multimedia

Fotoalbum LiefdeDownloads